Loading map...
 Home    Ardelis Rave

Ardelis Rave

Email
shamekalazarev@gmx.net

About

Minun lähestymistapani pokeriin on kokeilla ja käyttää sitä, mitä olen oppinut ja soveltaa sitä todellisiin tilanteisiin. Joten pelaan pokeria parantaakseni taitojani, jotta olen paremmin valmistautunut, kun pelaan muita pokerinpelaajia vastaan. Minun tapauksessani pelaan pokeria voittaakseni, mikä eroaa useimmista muista pokerin pelaajista. Minun lähestymistapani pokeriin ei ole vain seurata kirjaa tai seurata joitakin online-foorumeita.

Olin hyvin itsekriittinen ja usein vihastuin itselleni sanomalla, että olin antanut käteni. Usein tunsin huonosti tehdä niin, mutta tajusin, että taaksepäin, se oli erittäin arvokas tekniikka käyttää. Sitten arvioisin omaa suorituskykyäni jokaisessa bluffissa. Mitkä ovat muut esimerkkejä visualisointiharjoituksista? Miltä kädestäsi tuntuu? Oletko hieman huolissasi siitä? Mitä mieltä olet flushista?

Luuletko, että he näyttävät flushia? Jos esimerkiksi luet kättä etkä tiedä, mitä vastustajasi ajattelevat, voit visualisoida kaikkien vastustajien pelaavan eri käsiä. Mitä mieltä olet suorasta vetäytymisestä? Luuletko, että he pelaavat minkäänlaista arvontaa tai vain suoraa? Ovatko he saaneet suoraviivaisen avoimen lopputuloksen? Uskotko, että ne osoittavat suoraa? Kun kysyt itseltäsi tällaisia kysymyksiä, huomaat, että olet paljon parempi kuvitella eri liikkeitä, joita vastustajasi tekevät.

Voitteko bluffata heitä? Käden osalta olet vähemmän todennäköisesti väärässä ja kutsutaan ulos, kun ajattelet useita skenaarioita. Joten voit toimia kuin olisit erilainen henkilö, pelata eri skenaarioita ja ajatella heidän ajatuksiaan. Mitä vastustajat ajattelevat flopista? Monet ihmiset kertovat sinulle, että he eivät ole todella kiinnostuneita pokerin pelistä. Millaisia leikkejä he voisivat pelata? Itse asiassa sanoisin, että mielestäni tämä on väärä asenne.

Luuletko, että heillä voi olla suora vetovoima? Se vaatii kärsivällisyyttä, taitoa ja ymmärrystä siitä, milloin panostaa / soittaa, taittaa tai nostaa uudelleen. Joten jos etsit helpointa pokerin peliä oppia, harkitse seuraavaa. Online Poker Basics: Online Poker -pelien perusasiat. Ei, internet ei käännä kaikkia pokerin ammattilaisiksi yön yli. Tämä tarkoittaa, että pelaat vain rahalla, jonka sinulla on varaa menettää. Se tarkoittaa myös rajojen asettamista siihen, kuinka paljon olet valmis panostamaan kumpaankin käteen.

Yksi suurimmista virheistä, fi.poker-mine.com joita aloittelevat pokerin pelaajat tekevät, ei ole hallita pankkitiliään kunnolla. Jos olet uusi Hold’em, kävelen läpi, miten pelata peliä ennen kuin pääsemme viiteen eri tyyppiin. Riippumatta siitä, miten pelaat peliä, olet luultavasti miettinyt, miten voittaa pokerialan ammattilainen omassa pelissään. Jos olet jo Hold’em-pelaaja, voit ohittaa seuraavaan osaan selvittääksesi, millainen pelaaja olet. Tarvitset vain korttipakkauksen, muutamia pelimerkkejä ja tietokoneen.

Huomautus: Tämä artikkeli on työelämässä. Tässä artikkelissa tarkastelen viittä tyyppiä Texas Hold’em pelaajia – ja miten voittaa kukin. Kaikki päivitykset ja päivitykset julkaistaan täällä, joten tarkista uusin versio. Hanki itsellesi ajattelutapa olla joku, joka pelaa tällä hetkellä pokeria, mutta ei ole tarpeeksi hyvä tekemään puhelun kädestä. Tämä visualisointiharjoitus on jotain, mitä voit todella tehdä juuri nyt.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.