Loading map...
 Home    Jodee Rous

Jodee Rous

Email
freidaconkey@live.com

About

A cél az, hogy meghaladja az ellenfeleket, és felhalmozza a zsetonokat, hu.poker-mine.com ahogy a vakok (kényszerített fogadások) idővel nőnek. A nagy nyomású helyzetekben a kritikus döntések meghozatalának adrenalin rohanása az, ami olyan lenyűgözővé teszi a pókerversenyeket. A versenyek a kitartás és a készség tesztjei, mivel a játékosoknak navigálniuk kell a chip halomok és vakok folyamatosan változó táján. Egy póker verseny, a játékosok vásárolni egy meghatározott összeget, és kap egy halom verseny zsetonok.

15 éves korom óta pókerezek, és azóta ugyanazt a pókerstílust játszom. Poker játszható számos különböző szinteken. Azt mondanám, hogy nagyon fontos, hogy megértsük a játékot, és képes legyen játszani a kártyákat, és játszani ennek megfelelően. De a többi közvetlen haszontalan. A következő dolog, amit tudnia kell, hogy az eredmények függetlenek, a nyilvánvaló kivételek kivételével. Nos, a nyilvánvaló kivételek az egyenesek.

Ha van egy királyi flush és a király a fedélzeten, akkor nyer. De ha van egy királyi flush és a király nem a fedélzeten, akkor veszít. Ha van egy királyi flush, akkor nyer. Mit jelent ez a nyilvánvaló kivételek mellett? Egy játékos nyerhet vagy veszíthet bármelyik egyenesen. Ha egy játékos egy egyenesen veszít, a többi egyenesen értéktelen. De egy játékos nyerhet egy egyenesen és veszíthet egy egyenesen. Ha egy játékos egy egyenesen nyer, a többi egyenesen értéktelen.

Egy játékos nyerhet vagy veszíthet egy egyenesen. Ha egy játékos egy egyenesen nyer, és egy egyenesen veszít, a többi egyenesen értéktelen. Ön képes lesz arra, hogy gondolkodni, mit kell tennie a következő helyett reagál a kártyák vagy az érzelmek. Meg fogod érteni a játékot. Meg tudod mondani magadnak, hogy mit tegyél a következő asztalnál. Ha tudod, hogyan kell pókerezni, akkor meg fogod érteni, mi történik az asztalnál.

Néha a játékosok rendkívül agresszívek lesznek, ha magas vak helyzetben vannak. Úgy gondolják, hogy rendkívül erős kezeket játszhatnak, mint a megfelelő csatlakozók, de kihagyhatnak egy pár tucatot vagy egy nyolcot. Ezt követően a két kártyát az asztalra fordítják, és a fennmaradó 10 játékos öt kártyát osztanak ki, amelyek közül az egyik az asztalon. Ezután az osztó átfordítja a fedélzeten lévő két legfelső kártyát, és az asztalra felfelé osztják őket.

Ezeket a játékosokat ezután öt kártyát osztanak ki, és el kell dönteniük, hogy hívják-e vagy hajtják-e, mielőtt a showdown elkezdődne. Ebben a póker variációban az osztó öt kártyát oszt meg az asztalra, majd a bal oldali játékosnak egy kártyát osztanak ki az asztalra. Ezt a pókerváltozatot magas alacsony osztásnak nevezik, mert 10 játékos maradt az asztalnál, akiknek csak öt lapja van, és az egyik játékosnak választania kell a hívás és a hajtás között.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.