Loading map...
 Home    Joey McIlrath

Joey McIlrath

Email
clairevoracek@hotmail.com

About

Vad är det enklaste pokerspelet att lära sig?

I alla fall är det bra om du gillar dessa typer av pussel bara för att du vet att du har hittat ett roligt spel där du kan visa upp en del av din expertis – och vi kommer förmodligen att ta reda på också. Om det skulle stanna så, skulle vi gärna ta några extra sekunder varje gång du poppar ut din mun med de historier du berättar för dig själv. Du kan göra detta eftersom du är den första att satsa.

Du kan uppnå detta genom att bluffa och höja insatser. Det finns dock många andra sätt att vinna. Poker för nybörjare är baserat på den grundläggande principen att du vinner om du kan överträffa de andra spelarna. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier.

Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet.

För resten måste du göra det själv. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Du är fri att använda den till alla dina spel. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem.

3) Välj spelet upp online. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion. Han visar dig de enklaste, https://sw.mypokersecret.com mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut.

Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.